بهترین سیب زمینی آن است که سفت و محکم بوده و در پوست آن بریدگی و یا جوانه های سبز شده و پلاسیده نداشته باشد. برای کباب و پوره باید سیب زمینی هایی را انتخاب کرد که کوچک و سبک و کم آب باشد و در این مورد سیب زمینی های اسلامبولی که زود پخته می شود و آب آن هم کمتر است مناسب است ولی برای تهیه انواع سالاد با سیب زمینی و خامه باید از جنسی انتخاب کرد که درشت بوده و پوست آن خشن و دانه های ریز و زبری بر آن باشد.
برای اینکه خاصیت غذایی سیب زمینی و مواد حیاتی آن محفوظ بماند هیچ وقت سیب زمینی را پوست نکنید و با بخار بپزید. سیب زمینی دارای مواد نشاسته ای و املاح معدنی طبیعی و ویتامین است و پخت سریع آن سبب می شود که املاح قلیایی آن محفوظ بماند.
درباره این سایت